FitCompanion este partenerul dumneavoastra atunci cand doriti sa investiti in echipamente medicale si de fitness de cea mai inalta calitate.

Totul despre FitCompanion

Everything you need to know about our company and goals.

Despre noi

Partenerul dumneavoastra inainte, in timpul si dupa efectuarea comertului. 'Companion' vine din dorinta noastra de a stabili legaturi strinse cu clientii nostri. Vrem sa stabilim mai mult decit o relatie cumparator/vanzator.

Ne dorim un parteneriat pentru rezolvarea problemelor si atingerea obiectivului in comun.

'FIT' reprezinta, desigur, industria in care ne desfasuram activitatea, si in acelasi timp, reprezinta flexibilitatea structurii noastre. Exista o scurta cale de la tine si pina la factorul de decizie in cadrul companiei noastre, chiar si atunci cind va trebui sa corectam erorile sau deficientele la echipamente.

Trei danezi stau la cirma firmei FitCompanion. Ei au mai mult de 10 ani experienta in domeniul de fitness in Danemarca, iar acum incearca sa-si foloseasca experienta acumulata pe piata din Romania, care repezinta o piata in continua crestere, in momentul de fata.

Filozofia produselor noastre

Calitate si design pentru consumatorii moderni si maturi.

Am ales sa reprezentam o parte din brandurile de renume din industria medicala si de fitness.

Gama noastra este amplasata la capatul extern pe scara profesionala. Calitatea costa! Aceasta nu este ceva nou, dar in cele din urma, merita sa investesti suplimentar in calitate si design rafinat.

Produsele noastre indeplinesc standarde ridicate de calitate, pret, design, confort si siguranta. Toate aceste lucruri sunt cerintele unor consumatori moderni, maturi si cu putere de cumparare. Cu cit mai multe oferte pe piata din Romania, cu atit este mai important sa te concentrezi pe calitatea produselor oferite.

Asta in cazul in care doriti sa aveti acces la segmentul de piata cel mai profitabil.

Consultanta si cunostinta

Tu primesti cunostintele si instrumentele noastre odata cu achzitionarea echipamentelor.

Suntem gata sa va raspundem la orice intrebare pe care o aveti despre echipamente sau, de exemplu, crearea unui nou centru de fitness. Economie, finantare, amenajarea interiorului, alegerea segmentului caruia te adresezi si marcheting, sunt doar citeva dintre problemele pe care va putem ajuta pt a lua decizii corecte.

In plus fata de sprijinul si suportul acordat, stabilim intotdeauna un plan cu clientii nostrii, astfel incit acestia sa aiba cunostinte suficiente pentru a folosi noua aparatura.

Conditii permanente

Vei stii mereu unde iti este FitCompanion.

Noi lucram cu o comunicare autentica si cuprinzatoare, folosind principiul de a nu prosti clientii.

Acest lucru inseamna ca noi nu “ambalam” produsele noastre. Nu ne este frica de a transmite vesti proaste, si ne place sa spunem atit cit despre avantajele cit si dezavantajele produselor noastre proprii.

Tu primesti totul in scris – de la stabilirea preturilor si politica de discount si pina la politica de service.

Noi tratam toti clientii nostrii in mod egal, si prin urmare, li se ofera tuturor aceleasi conditii atractive.

Services

Problema ta este problema noastra.

Suntem mindri de a putea pune capat problemelor inaintea de a vinde echipamentele noastre si toate reclamatiile primate le rezolvam pe calea cea mai rapida si ea mai buna. Scopul nostrum este de a fi absolute cel mai bun si cel mai rapid, astfel incit clientii nostrii sa sufere cit mai putin posibil in timpul unei eventuale intreruperi. Prin urmare, avem piese pentru toate masinile pe stoc in Romania.

Prevenirea este punctual de plecare pentru munca noastra la efectuarea services la aparate. Venim sa va vizitam si sa verificam daca masinile ruleaza asa cum trebuie – inainte de aparitia problemelor.

Vizitele preventive sunt parte din ofertele noastre de servici pe care le avem pe baza contractului cu dumneavoastra. In intelegerea avuta, vom tine cont in special de numarul de membrii si de numarul de masini de care dispune centrul de fitness.

Ne vom ocupa de absolute totul, de la instalare si montare si pina la acordarea de servici.

Inginerii nostrii au fost supusi in mod evident unor cursuri de formare tehnica la respectivii nostrii furnizori.

Viziunea si misiunea noastra

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostril cea mai buna combinatie de echipamente bazate pe cele mai potrivite produse, cea mai buna cunoastere si cele mai bune instrumente pentru a se diferentia.

Cele mai potrivite produse le asiguram prin echipamente de cea mai inalta calitate. Cunosterea si instrumentele le avem dobindite prin multi ani de experienta in industrie si implicarea noastra de zi cu zi in tendinte.

Intr-un timp cu boli legate de stilul de viata, “fitnessul medical” devine din ce in ce mai semnificativ. Prin urmare, vom urmari indeaproape evolutia atit pentru antrenament cit si ca tratament. Suntem in contact strins in fiecare zi cu ambele lumi.

Acesta este scopul nostru declarat pentru a adauga valoarea, seriozitatea si prefesionalismul industriei prin filosofia pt partenerul nostru si prin lipsa abordarii prostiei.

Produse Fitness

We are the exclusive dealers for gym80, Emotion, Jordan fitness, Frevola and many more high-quality brands on the international fitness market.

gym80 International

Calitate ce poate fi simtita si design care iti dezmierde privirea.

Ultima creatie a producatorului de aparatura fitness gym80 se numeste Sygnum si prin ea producatorul incearca sa stabileasca astfel un nou standard. Noua linie i-a adus producatorului german de renume mai multe premii, printer care si Body Life Award.

gym80 iti ofera un confort si un effect maksim in timpul antrenamentului, nu produce zgomot si necesita o intretinere minima. gym80 are absolute cea mai mare selectie de masini, asa ca sigur ve-ti gasi o multitudine de variante in aceeasi marca.

gym80 Sygnum cuprinde, printer altele, urmatoarele elemente:

  •  Sygnum Line – Masini bazate pe stiva de greutati
  •  Sygnum Medical – cu mai multe functii
  •  Sygnum Basic & Plate Loaded – greutati libere, diverse banci
  •  Sygnum Circular – clasa de formare cu echipamente

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati Sau sa cititi pe site-ul web al producatorului www.gym80.de

Emotion Fitness

Emotion Fitness a fost infiintata in 1992 de catre Helmut Klein, sportiv de performanta, fost membru al echipajului national de caiac-canoe si antrenor al lotului national al Germaniei in perioada 1977-1989. Acesta este licentiat in Stiinte Sportive si Antrenament al Universitatii din Cologne. Emotion Fitness este specializata in productia de echipamente cardio, manufacturate in Germania.

Produsele Emotion Fitness se disting printr-o calitate deosebita data de designul modern, durabilitatea in timp, efortul minim de intretinere, adresandu-se atat salilor de fitness, cat si domeniului medical. Aparatele sunt recunoscute pentru fiabilitatea si performantele ridicate, avand toate aprobarile si certificarile necesare pentru dotarea centrelor medicale de intretinere si recuperare.

Emotion Fitness este o afacere de familie, filozofia de piata fiind constanta: "dorim sa oferim clientilor nostri spatiul de lucru ideal si sa le punem la dispozitie aparate individualizate, conform nevoilor acestora, produse exclusiv in Germania".

Jordan Fitness

Infiintat in 1991, ca firma specializata in proiectarea, producerea si distributia de gantere, haltere si alte accesorii pentru sali de sport si fitness din Marea Britanie, Europa si SUA.

Fiind, permanent, atenti la cerintele si nevoile clientilor reiventam si cream noi modele care sa permita mentinerea brandului in topul preferintelor celor din industria fitness.

Ne aflam printre primele firme din domeniu datorita perseverentei cu care am abordat aceasta opotunitate si sistemului adoptat in tratarea cerintelor clientilor. Putem livra, in cel mai scurt timp, o gama larga de produse de cea mai buna calitate, atat pentru salile de sport de acasa, cat si pentru centre sportive din Marea Britanie si in Europa, direct din depozitele noastre.

Avem cele mai mari depozite! Suntem unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori din Europa, astfel incat produsul dorit va fi gasi la noi la orice ora.

Oferim:

  • O echipa de vanzatori profesionisti, care pot veni oricand in sprijinul clentilor nostri
  • Experienta de peste 19 ani, la nivel global, in domeniul fitness
  • Produse fitness premium
  • Design si proiectare gratuita

Contact Us

Pentru orice fel de intrebari ne puteti vizita, telefona sau contacta la

pureblack.de
Name
Surname
Email
Phone
Message

Fitcompanion Health & Sports S.R.L

Bulevardul Tudor Vladimirescu Nr. 22,
Cladirea Greengate Office,
Etaj 5, Biroul 516, Campus 01,
Sector 5, Bucuresti
info@fitcompanion.ro
+40 755 012 218


Casper Bang Petersen

 +45 51 235 251
 cp@fitcompanion.ro


Florin Dragomir

Director
 +40 755 012 218
 fd@fitcompanion.ro